logo
Myy NettiFillarissa

Miksi ostaa käytetty polkupyörä?

Julkaisupäivä
April 21, 2022
Miksi ostaa käytetty polkupyörä?



Miksi ostaa käytetty polkupyörä ja mitä kannattaa ottaa huomioon?


Kun pyörää käytetään oikein ja sitä huolletaan säännöllisesti, on kulkuvälineen ikä helposti useita vuosia, jopa vuosikymmeniä. Uutena ostettu pyörä on monen lompakolle liian arvokas hankinta ja käytetyn pyörän yksi parhaimpia ominaisuuksia onkin edullinen hinta ekologisuutta unohtamatta. 

Käytettynä hankittava pyörä herättää usein monia kysymyksiä ja epäilyjäkin. Uskaltaako pyörää hankkia täysin tuntemattomalta henkilöltä? Entä jos pyörä hajoaa heti kauppojen jälkeen? Kannattaako pyörää todella hankkia ilman palautusoikeutta? 

Kun puhutaan käytetyn tuotteen ostamisesta (tai sen myymisestä) on omat riskinsä totta kai aina olemassa, oli tuote mikä tahansa. Kokosimme tähän kirjoitukseen muutamia vinkkejä, joiden avulla voit astetta varmempana ja toivottavasti myös turvallisin mielin tehdä ympäristöystävällisen päätöksen ja hankkia käytetyn pyörän NettiFillarin kautta! 


Mieti etukäteen mahdollisimman tarkasti mitä tarvitset

Jotta käytetty pyörä vastaisi mahdollisimman hyvin omia odotuksiasi, on tärkeää pohtia etukäteen minkälaiseen käyttöön etsit fillaria. Kuljetko pyörällä päivittäin paikasta toiseen? Käytätkö polkupyörää satunnaisesti tai esimerkiksi vain kesäaikaan? Onko pyöräily sinulle aktiivinen harrastus? 

NettiFillarissa voit valita juuri sinun tarpeeseen sopivat kategoriat, jotta löydät vaihtoehdoista parhaan mahdollisen. Ilmoituksia on mahdollista selata pyörämerkkien, pyörän koon, sekä käyttötarkoituksen perusteella. 


Tutustu myynti-ilmoitukseen huolellisesti

Suurin huolenaihe käytetyn tuotteen hankkimisessa on usein se, ettei ostosta ole yleensä mahdollista palauttaa. Myös NettiFillarin kautta kaupat tehdään suoraan myyjän ja ostajan välillä, jonka vuoksi onkin tärkeää, että tutustut myynti-ilmoitukseen aina huolellisesti. Jos palautusmahdollisuus on sinulle ehdoton vaatimus, jotta kaupat saadaan aikaiseksi, kannattaa kysyä suoraan myyjältä onko kyseinen järjestely mahdollinen! 

Käytetty pyörä haetaan usein paikan päältä, joten ennen kauppojen viimeistelyä kannattaa vielä tarkistaa jarrujen, sekä mahdollisten vaihteiden toimivuus. Myös vanteiden tulisi olla suorat, eikä pyörästä saisi puuttua heijastimia tai valoja (lain mukaan nämä ovat pakollisia varusteita eli ne on joka tapauksessa hankittava jos ostat pyörän ilman niitä). Oikean kokoisessa pyörässä ajoasento on miellyttävä: liian suuren pyörän kohdalla joudut kurottamaan polkimille ja vastaavasti liian pienen pyörän kanssa polvet nousevat turhan korkealle ja kulkuväline tuntuu ahtaalta.


Muista laittaa hyvä kiertoon! 

Onko nykyinen pyöräsi jäänyt liian pieneksi tai eivätkö sen ominaisuudet enää vastaa omiin tarpeisiisi? Muistathan, että NettiFillarin kautta voit jättää ilmoituksen omasta pyörästäsi täysin maksutta! Rekisteröidy tästä linkistä.

Toivottavasti yllä olevilla vinkeillä sait varmuutta käytetyn pyörän hankkimiseen. Pääset selaamaan eri kategorioiden perusteella juuri sinulle sopivan pyörän tästä linkistä

Recommended